Mi jöhet az inflációs válság után?

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. igazgatóságának elnöke, Oblath Gábor, a Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Közgazdaságtudományi Intézet tudományos főmunkatársa és Surányi György, egyetemi tanár, a jegybank és több kereskedelmi bank egykori elnöke, a magyar gazdaság jövőbeli kilátásairól és az elmúlt évtizedek pályaívéről beszélgettek.

Kezdve a piacgazdaságba való átmenet reményeivel, folytatva a felzárkózás, a szerkezeti sajátosságok problémáival, nem kihagyva sem a különböző kormányok gazdaságpolitikájának jobb és rosszabb szakaszait, sem a régiós összehasonlítás nem egy esetben fájdalmas eredményt adó szempontjait.

TARTSON VELÜNK!

AUDIO FORMÁTUM:

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.