Infláció, energiaválság, háború – Ilyen volt a 100. podcast adás

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A budapesti Corinthia Hotelben a Concorde 100. podcast-adásának élő felvételével kezdődött el a Forbes egynapos rendezvénye, a Money Summit október 6-án. A műsorban a hazai és nemzetközi piaci aktualitásokat, valamint a különböző befektetési lehetőségeket tekintettük át. Az élő közvetítés lehetőségeivel élve nézőink kérdései szerkesztették a műsort, melyekre örömmel válaszoltunk.

A mikrofon mögött a Concorde Értékpapír Zrt munkatársai foglaltak helyet a színpadon:

  • Jónap Richárd, részvénypiaci stratéga,
  • Jobbágy Sándor, vezető makrogazdasági elemző,
  • Móró Tamás, vezető stratéga,
  • Vidovszky Áron (moderátorként), privátbanki és befektetési tanácsadás üzletágvezető.

TARTSON VELÜNK!

AUDIO FORMÁTUM:

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.