El a kezekkel az álmainktól

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Egy átlagos amerikai polgár naponta 4.000 és 10.000 közötti darabszámú márkanévvel találkozik. A különféle márkáknak egyre nehezebb a potenciális ügyfeleik figyelmét felkelteni. Ha eddig azt hittük, hogy a kívánt és kéretlen reklámok legalább alvás közben és álmaink békén hagynak, napjaink egyre inkább elviselhetetlenebb zajában, akkor sajnos ki kell ábrándítanunk a hallgatókat.

A legfrissebb felmérések szerint ugyanis egyre több márka és hirdető foglalkozik azzal, hogy a tudatalattink segítségével az álmainkban helyezze el az eladni kívánt terméket. Lassan eljön az a világ is, amikor a hirdetők már az álmaink világára törnek.

Mai adásunkban Jónap Richárddal és Varga-Szilágyi Péterrel beszélgettünk.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.