Mi várható a magyar választások után?

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A 2022-es parlamenti választásokra történő felkészülés már javában zajlik mind kormányzati, mind ellenzéki oldalon. Arra természetesen nem vállalkozunk, hogy megtippeljük a választások végeredményét, de megpróbáljuk felvázolni, hogy

  • milyen kihívásokkal fog szembesülni,
  • mekkora bel és külpolitikai mozgástere lesz,
  • és milyen világgazdasági térben kell majd mozognia

a 2022-ben megalakuló magyar kormánynak, legyen az akár a mostani Orbán Viktor vezette Fidesz, vagy a Márki-Zay Péter által vezetett ellenzéki formáció.

Résztvevők: Jobbágy Sándor, a Concorde makrogazdasági elemzője, Kovács Krisztián, a Concorde Üzletfejlesztési igazgatója és Móró Tamás, a Concorde vezető stratégája

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

Az adásban elhangzottak a Concorde online szakmai konferenciáján kerültek felvételre 2021. november 11-én.

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint Youtube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.