„Ki tudja megint mikor jön egy ilyen?” – Beszélgetés Gerendai Károllyal

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Nem volt könnyű a világban senkinek az elmúlt 14 hónap, amióta berobbant a koronavírus által okozott világjárvány, de ha a gazdasági szektorok szempontjából közelítjük meg a kérdést, akkor azért teljesen egyértelmű, hogy óriási különbségeket lehet megfigyelni az okozott hatásban a különböző szektorok között.

És abban is konszenzus van, hogy a legkeményebben a turizmust és a művészeti életen belül az előadóművészeket érintette. Messze azoknak az embereknek kellett a legnagyobb kihívásokkal szembenézniük, akik ebben a szektorban dolgoznak vagy valamilyen módon kötődnek ezekhez az iparágakhoz.

És ha egy embert szeretnénk mondani, aki ezekhez egyszerre van nagyon közel, akkor szinte mindenkinek Gerendai Károly jut eszébe. Vele beszélgettünk fesztiválokról, turizmusról és gasztronómiáról.

Műsorvezető: Vidovszky Áron
Vendég: Gerendai Károly

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, Apple, Amazon, Stitcher, Google, Youtube és TuneIn felületein, valamint a Buzzsprout-on és RSS Feed-en keresztül is. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.